Forsiden Om Silje Kontakt Inspirasjon London Kategorier

Nå er livet bra! Nesten tusen nye rekrutter har kommet, og vi er ferdige med alle presentasjonene våre. Utrolig deilig. Dessuten er jeg ferdig med morgen-fyfo for denne uken, så det trenger jeg heller ikke å tenke på før mandag kveld igjen. Dessuten har jeg funnet ut at jeg skal se det positive med disse øktene; jeg får trent, og jeg blir mer opplagt på morgenen. Det er kjipt å stå opp halv seks, men det er strengt talt ikke mye lettere å stå opp et par timer senere heller. I tillegg har jeg fått vite at jeg ikke ta midtveistesten i morgen, så jeg kommer til å vente litt med det, slik at jeg kan trene litt mer før den tid. Ikke nok med det, men i forbindelse med morgen-fyfoen har vi fått disse smashing genserne til å trene i. Ikke dårlig.

 

 

Det blir mye treningsprat om dagen, men når man er blakk er det ikke så mye å finne på, og å trene på leiren er i det minste gratis. I tillegg føler jeg at jeg er inne i en veldig god rytme nå, og den vil jeg absolutt ikke miste. Om det var én ting jeg lærte på videregående er det dette: "Det blir mer av det du snakker om, sett ord på drømmene dine," så jeg får vel bare blogge og prate om trening, så håper jeg at jeg vil fortsette å være flink. Bortsett fra de to travleste innrykksdagene har jeg trent hver eneste dag etter at jeg kom tilbake fra ferien, og i dag har jeg til og med hatt to økter! Nå vurderer jeg frem og tilbake om jeg skal åpne SATS-medlemsskapet mitt, for jeg savner de morsomme gruppetimene der. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å gjøre det, men i og med at jeg har vært flink til å trene på nyåret kan jeg kanskje gi det som en sunn og fin gave til meg selv?

 

Med andre ord smiler verden til meg for tiden, og nå har jeg kun arbeid igjen på kontoret og et lite møte eller to i morgen, før jeg kan sette meg på flyet hjem til Oslo med god samvittighet etter tjenesten.


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDitt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011Kategorier


· Blogg · Daglig liv · Foto · Inspo · Interiør · Kunst · London · Militæret · Mote, klær og skjønnhet · Outfits · Reise · SalgsbloggSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits