Forsiden Om Silje Kontakt Inspirasjon London Kategorier

Det er trist å si det, men sommeren begynner å ta slutt nå. Det er fortsatt varmt, men man merker at et frisk drag av høst har kommet frem i luften, og jeg tror det er på tide å begynne å nyte de aller siste ordentlige sommerdagene. Ikke at vi ikke har hatt en god sommer i år - har så og si hatt sol og varme hele tiden, så nå synes jeg egentlig at det er på tide med litt høst snart. Jeg synes alltid det er koselig med høst når jeg begynner å bli lei av å gå i shorts og korte kjoler, og nå gleder jeg meg til å krype inn i deilige oversized ullgensere og å pakke meg inn i kjempe lange skjerf.

 

Kanskje jeg faktisk kan fornye høstgarderoben min litt også! Ikke at jeg egentlig trenger det, men jeg hadde faktisk første dag på ny jobb i dag, så da stabler økonomien seg på plass etter hvert og jeg får råd til å unne meg en liten skatt eller to (selv om jeg hovedsaklig skal spare penger fremover). Jeg har fått jobb i en klesbutikk som heter People. Da jeg søkte trodde jeg egentlig at de skulle ha litt kjedeligere klær enn det jeg oppdaget i dag at de faktisk hadde! Butikken fører merker som Riccovero, Tiger of Sweden, InWear, Snö, Bjørn Borg og mange andre, og har utrolig mye flotte klær, smykker og sko! Jeg var på intervju i går, og hadde første arbeidsdag allerede i går, så det gikk veldig fort og det er jeg veldig glad for. Jeg har savnet å ha noe å gjøre... Skal jobbe dagene fremover også nå, og det er jeg veldig glad for. People virker som en butikk jeg kan trives veldig godt med å jobbe i.

 

Helt til slutt legger jeg til noen bilder av hva jeg har drevet med i det siste. Jeg føler ikke at jeg har gjort så mye i sommer, men egentlig har jeg nesten ikke vært hjemme i det hele tatt. Jeg har som jeg har skrevet tidligere vært i Kroatia. I tillegg har jeg vært på roadtrip til vestlandet og på en tidagers ferie i Ystad og Malmø, hvor vi også fikk tid til å besøke Bornholm og København. Fantastisk!

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDitt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011Kategorier


· Blogg · Daglig liv · Foto · Inspo · Interiør · Kunst · London · Militæret · Mote, klær og skjønnhet · Outfits · Reise · SalgsbloggSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits