Forsiden Om Silje Kontakt Inspirasjon London Kategorier

I dag hadde jeg telefonintervjuet mitt med London College of Fashion. For det første hadde jeg aldri trodd at jeg skulle komme inn, og for det andre hadde jeg aldri trodd at jeg skulle få svar i dag. Da hun sa at vi var ferdig med intervjuet tidligere i dag forberedte jeg meg på å spørre om hvor lang tid det ville ta før jeg ville høre fra dem, men før jeg rakk å si noe som helst sa hun at hun var glad for å fortelle med at jeg hadde fått plass! Jeg klarte ikke å få ut noe annet enn "WHAT" og så begynte jeg å gråte, haha. Stakkars damen fikk sikkert inntrykk av meg som en nevrotisk og ustabil liten jente fra Norge. Nå er det bare å vente på bekreftelse i posten, og så kan jeg begynne å sende avgårde søknad til lånekassen og å finne ut hvordan jeg skal bo der.

Så, hva spurte hun om? 

Jeg skrev jo her tidligere at jeg ikke følte at jeg fikk forberedt meg så godt, og det fant jeg fort ut at jeg hadde hatt helt rett i da hun begynte å spørre. Først og fremst var hun overbevist om at jeg hadde søkt feil studie, og at jeg burde søkt noe mer design- eller managementrettet, så først måtte jeg overbevise henne om at jeg hadde forstått hva slags studie jeg faktisk hadde søkt på. 

Videre ville hun at jeg skulle komme med et eksempel på et firma innen mote jeg mente hadde en god markedsføringsstrategi, og hvorfor. Og etterpå ville hun høre et eksempel på et firma jeg mente burde forbedre sin markedsføringsstrategi, og hvordan jeg ville gjort det hvis jeg hadde blitt satt til jobben. Slike spørsmål var jeg ikke forberedt på i det hele tatt, men jeg klarte tydeligvis å redde meg inn, for hun sa at jeg kom med gode og interessante svar. Hun kom med en del slike spørsmål om marketing, og en del om meg. Ikke så mye om mote egentlig.

I hele dag har jeg vært kjempe glad og bare svevet rundt på en stor rosa sky. 29. september er skolestart, så nå kan jeg bare lene meg tilbake og glede meg!


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noDitt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011Kategorier


· Blogg · Daglig liv · Foto · Inspo · Interiør · Kunst · London · Militæret · Mote, klær og skjønnhet · Outfits · Reise · SalgsbloggSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits