Forsiden Om Silje Kontakt Inspirasjon London Kategorier

Jeg vet jeg skrev at jeg hadde planer om å ikke gjøre noe som helst i går bortsett fra å jobbe, men jeg endte med en liten tur ut på byen allikevel. Egentlig ble den ikke så riktig liten, og jeg var sjeldent sent hjemme igjen. Allikevel våknet jeg tidlig i dag, og var i helt fin form. Er det ikke deilig de dagene derpå når du våkner og føler deg helt frisk og fin? Marie kom opp til meg, og vi lå utstrakt i sofaen og så på søppel-tv, før vi tok en tur til byen for å kjøpe kleineburgere med Petter, August og Joe. Senere på dagen kom også Marte, Kristine og Hanne til meg, og vi har grillet, skravlet og koset oss som bare vi kan. Det er så hyggelig å ha alle jentene samlet hjemme for en liten stund, og jeg setter så utrolig stor pris på dem. Sakte men sikkert begynner det å gå opp for meg at jeg ikke skal ha dem med meg til London (bortsett fra Marte, som bor der - jippi!), og det synes jeg er utrolig trist! Godt vi har vært så gode venner så lenge at jeg vet at vi ikke kommer til å miste kontakten av den grunn 
I dag har vært en skikkelig slaskedag. Selvom jeg har jobbet i syv timer føler jeg allikevel at jeg ikke har gjort noen ting, samtidig som jeg er supersliten. Det er på sånne dager at det er deilig å være alene hjemme, så jeg bare kan ligge på sofaen, se Californication og spise noe godt. Senere skal jeg pakke ned noen esker med ting som ikke skal være med til London, og utover det har jeg ingen planer resten av dagen. Superdeilig!Det er alt for varmt på rommet mitt, og jeg får ikke sove. Jeg kunne tatt av meg dynen, men det er skummelt så da får jeg heller ligge her med hetetokter. Tenker at da passer det jo perfekt med et lite blogginnlegg, så kanskje jeg får sove etterpå!

Siden sist har det skjedd litt her og litt der. Gidder ikke gi full oppsummering akkurat nå. Jeg har vært en tur i Barcelona, og gjort litt diverse sommerferierelaterte ting, og som alltid jobbet og jobbet og jobbet - nå har jeg bare litt over en måned igjen før jeg slutter. Ellers er vi i full gang med å finne leilighet i London. Vi er så utrolig nærme å skaffe oss noe nå, og jeg klarer nesten ikke å vente! Jeg gleder meg så mye til å pakke, planlegge, og ikke minst til å gjøre det til et koselig hjem. Jeg lover å legge ut bilder her med én gang vi flytter inn, så dere også kan få se hvordan vi har det.


Nye bukser og platåsko. Love

Etter jobb i dag ble jeg hentet av Marte, og vi dro hjem til meg for å se den siste fotballkampen. Det var herlig å se henne igjen! Vi bare koset oss, slasket, så på kamp og pratet. Ettersom Marte bor i London har det selvsagt blitt alt for lenge mellom hver gang vi har sett hverandre de siste årene. Heldigvis blir det en slutt på det om bare noen måneder, for da kommer jeg og innvaderer England jeg også! 
Jeg startet dagen i dag med en fantastisk søndagsbrunsj sammen med Hanne, Kristine, Dina og Marie. All maten jeg har spist i dag tror jeg faktisk kunne mettet en middelsstor landsby, for jeg er helt stappet. Croissanter med hjemmelaget jordbærsyltetøy, flettekrans, jordbær i sjokolade, salat, spekeskinke, eggerøre, laks, baconsurrede dadler, juice, limonade, ost og kjeks, te, pikekyss og alt for mye mer - det er helt utrolig hvor mye magen min får plass til! Det blir definitivt ikke lenge til neste herremåltid, det er jeg alt for glad i mat og vennene mine til #brunsj #søndag #mat #bestevenner
 

Dette har vært en kjempe hyggelig søndag! Jeg startet hele dagen med en kort treningsøkt før turen gikk til Katherine for kaffe og fastelavnsboller. Kjempe godt og utrolig hyggelig! Da vi hadde spist oss mette og kvalme på boller kjørte vi hele gjengen til Asker for å se Vålerenga slå dem i ishockey. Ishockey er ikke det jeg har brukt mest tid på i livet mitt, men hvorfor ikke? Det var veldig fint å bruke søndagen på å gjøre noe man ikke gjør en hver annen dag, og ikke minst å få være sammen med flotte folk. Takk for en super dag 
Lørdagskveld, men jeg er blakk og lat, så i dag blir det film-chill hos Emilie og Petter. Har tatt frem vårvesten og i den anledning også tatt på naglecapsen min for første gang. Den er så kul at jeg blir helt kvalm 

Jeg pleier egentlig ikke å gjøre noe særlig ut av verken mors- eller farsdag, men i dag bestemte jeg meg for å bake muffins til mamma. Jeg er ikke akkurat noen superbaker, men disse ble faktisk ganske gode! Her er oppskriften på selve muffinsene, som jeg fant her:

2 egg
1,5 dl sukker
50 g smeltet margaring
1,5 dl melk
3 dl hvetemel
1,5 ts bakepulver
0,5 ts salt
1 ts vaniljesukker
1 halv most banan

 Glasuren smelte jeg bare sammen av melis og frosne jordbær som jeg kjørte i blenderen.


De siste dagene når jeg har våknet har det ligget en ulest mail og ventet. Hver gang har jeg fått hjertet i halsen og tenkt at endelig har svaret på studiesøknadene mine kommet! Selv om det er alt for tidlig å i det hele tatt håpe på et svar, tenker jeg det samme hver eneste gang, og hver eneste gang er det bare spam fra prinser i Nigeria eller noen som har lyst til å selge meg et middel som gir meg større penis. Om litt over en ukes tid hadde jeg tenkt å tillate meg å bli rastløs og forventningsfull, ikke allerede nå! Det er vel bare å smøre seg inn med tålmodighet og krysse alt jeg har...


Skjorte fra Marcopolo, vesten husker jeg ikke hvor jeg har kjøpt.
På fredag var det middag på Friday's, og en liten tur videre ut for å feire Isabel som har blitt tjueen år. Hurra for bursdagsbarnet! ♥ Angret på en litt for sen feiring da jeg skulle tidlig på jobb dagen etter, men det var uansett kjempe hyggelig å endelig få vært litt med Isabel igjen og ikke minst å møte et par andre fra rekrutten.

På lørdag fikk jeg besøk, og det er derfor det har vært stillestående her i helgen. Bortsett fra en spillkveld, noen skikkelig gode restaurant-turer og et forsøk på å ake i Korketrekkeren (det ble alt for tåkete, så vi ga opp allerede før vi hadde kjørt helt frem til Frognerseteren), har det vært skikkelig daffestemning, noe som bare er deilig! For all del, jeg synes det er kjempe hyggelig å finne på ting og å komme meg ut, men noen ganger har jeg mest lyst til å bruke hele dagen på å chille med film, litt digg mat og godt selskap, og dette ble en slik helg.


Supergod mat på en pakistansk restaurant, og skikkelig nostalgi med supernintendo og flotte sokker.

#weekend #tgi #fridays #korketrekkeren #pakistansk #supernintendoGårsdagen ble en fullstappet dag fra morgen til kveld. Jeg startet med en tidlig vakt på jobb (som forresten gikk utrolig fort, det er så deilig når det er sånn!), før jeg dro rett til byen for å møte mor og søster for litt handling og spising. Utrolig hyggelig med litt ordentlig hygge sammen med jentene i familien, blir ikke så mye av det lenger nå som vi har vært spredt for alle vinder de siste årene. Jeg spiste en kjempe deilig kylling og tempurascampi something-something, og det var supergodt!

Senere på kvelden møtte jeg Kristine, og vi dro på festpremiere på filmen Søvngjengeren på Colosseum. Det var en slik type film som lar deg sitte igjen med masse spørsmål og tanker, absolutt verdt en titt! Etter filmen bar det videre på etterfest på Kunstnernes hus. Føler at jeg egentlig burde hatt masse interessante bilder å vise dere derfra, men vi valgte å ta en tidlig kveld. Dessuten følte jeg ikke helt at det var riktig sted og tid for å dra frem speilrefleksen og knipse i vei... Uansett var det veldig hyggelig, men jeg er veldig glad for i dag at det ikke ble så sent i går.
Etter jobb i dag skulle jeg egentlig på en yogatime, men da storesøster sendte melding om at jeg kunne få middag da jeg kom hjem, ble prioriteringene litt annerledes. Da ble det superdeilig laksepasta og Kongsvik Videregående med resten av familien. Herlig!

Oppskriften tror jeg går ut på noe sånt som å legge matfløte, laks, spinat, løk og fetaost i en form, sette den i ovnen, og koke spaghetti som man har til. Veldig lett og utrolig godt!

Resten av kvelden skal jeg bruke til å se noen episoder av Lost. Jeg fant ut for en god stund siden at jeg fikk jo aldri med meg hvordan det slutter! Derfor begynte jeg å se på det heeelt fra starten, og nå har jeg bare sånn halvannen sesong igjen. Endelig... Det begynte for en godt stund siden å bli mer mas enn moro å se på det, men jeg må jo bare finne ut hvordan det ender.
Jeg er helt overveldet over hvor mye respons jeg fikk på innlegget jeg la ut i går! Det er tydeligvis mange som er nysgjerrige på hvordan det er å være i førstegangstjenesten, og jeg blir veldig glad når jeg ser at jeg har klart å besvare noen av spørsmålene dere har sittet inne med. Det varmer mitt lille skap-blogerhjerte at innlegget har blitt delt i histen og pisten, det er kjempe gøy!

I dag er det jobbing som vanlig, og før det har jeg ikke gjort noe annet enn å ligge og sløve i sengen med den nye Bridget Jones boken - endelig er hun tilbake! Vil absolutt anbefale dere å lese den. Men jeg kan ikke ligge her for alltid, nå får jeg vel komme meg opp og løpe avgårde til jobb... Kos dere i dag

I dag fikk jeg endelig sovet ordentlig ut. Deilig! Rart å tenke på at i går på denne tiden var jeg i Drammen, mens nå ligger jeg her og har nettop våknet. TOEFL-testen gikk fint. Ble ferdig før tiden, følte jeg hadde relativt god kontroll på alt, holdt meg våken og overlevde Drammens harde gater på egenhånd. Nå som jeg er ferdig med det, lover jeg å ikke skrive et ord til om TOEFL-tester på lenge nå. Jeg lover. TOEFLTOEFLTOEFLTOFFELTØFFELTØFFEL. Sånn. Ferdig.

I går kveld var Marie og jeg på Det Andre Teatret og så Director's Cut. En forestilling som går ut på at fire av skuespillerne skal "regissere" hvert sitt stykke, og etter hver sekvens skal publikum stemme ut det stykket de ikke vil se mer av. Vi var ikke veldig imponert av forestillingen i går, men når jeg tenker på hva jeg ville klart i forhold var det kanskje ikke så ille allikevel. Etter forestillingen ble vi sittende og ta et par øl, før vi dro nedover mot Løkka for å finne lykken der. Da vi var kommet oss et godt stykke på vei, fant jeg ut at jeg ikke hadde mobilen min lenger, og vi kom frem til at jeg måtte ha lagt den igjen på Det Andre Teatret. Derfor ble det helomvending, og vi tok trikken opp igjen. Bestemte oss for å gå av på Torshov som er et godt stykke lenger å gå, noe som var sykt flaks, for vi møtte hun som hadde stått i baren på veien, så hun ble med oss tilbake, låste oss inn og jeg fikk min elskede mobil tilbake.

Btw! I det siste har jeg fått en del spørsmål om hvordan det var å være i militæret. Jeg føler at det er så mye å si, så i steden for å svare på ett og ett spørsmål, samler jeg heller alt sammen i et innlegg som jeg skal legge ut snart.
...Men jeg stikker til Drammen nå. Selv om det ble en sen kveld i går og jeg bare har sovet tre timer i natt, klarte jeg å komme meg opp til riktig tid i dag, og nå er det på tide å komme seg avgårde for å gjennomføre TOEFL-testen. Kryss alle fingre og tær for meg, så får jeg bare gjøre så godt jeg kan (jeg tror jo egentlig ikke at jeg trenger den, så det er vel ikke så farlig, I guess...)
God morgen solstråler!

Jeg starter ikke på jobb før klokken tolv i dag, så nå ligger jeg og sløver i sengen før jeg må stå opp. Utenom jobb skal jeg øve til TOEFL-testen jeg skal ta i morgen, ordentlig kjedelig på en fredagskveld altså. Egentlig tror jeg ikke at jeg trenger å ta den for å komme inn der jeg vil, men nå har det seg slik at jeg fikk panikk for å ikke komme inn noe sted hvis jeg ikke tok den, så jeg bestilte og betalte den... Så for at ikke pengene skal være helt bortkastet får jeg vel dra rumpa mi til Drammen tidlig i morgen for å gjennomføre den. Hvem vet, kanskje jeg får bruk for den ved en senere anledning? Jeg har fått låne en enorm murstein av en bok av søsteren min for å øve meg, og jeg har faktisk gått gjennom en del, men aldri livet at jeg kommer meg gjennom hele før i morgen.Dessuten er jeg litt usikker på om jeg faktisk klarer å finner frem til der testen skal være, jeg er jo ikke så fryktelig godt kjent i Drammen, og jeg må finne frem dit fra togstasjonen. For å være sikker på at jeg har godt nok tid må jeg ta et tog som går fra Oslo rundt klokken ni... På en lørdag. Brutalt.

Nå er det på tide å stå opp og komme i gang med dagen... Snart jobb! 
Jeg er så klar for litt varme, men det ser ut som om det bare er å godta at det er vinter en god stund til. Dessuten håper jeg egentlig at jeg får liknende vær og føre som det er nå, på oppkjøringen min, for jeg synes det er mye mer behagelig å kjøre på. Førerprøven nærmer seg med stormskritt, og jeg gleder meg så mye til å bli ferdig med den! Det er ikke det at jeg gleder meg så innmari til å få lappen, det er mer det at jeg ser utrolig mye frem til å være ferdig med kjøretimer for alltid. Kjøretimer er noe herk, og det skal bli så godt å aldri sitte i en bil med doble pedalsett igjen. Jeg hadde forøvrig min nest siste kjøretime i dag, og da sa kjørelæreren at kjøringen min var langt over hva jeg måtte yte på en førerprøve. Jeg krysser fingrene for at han har rett, og så får jeg bare opprettholde med litt privat kjøring, og ikke minst finpusse kunnskapene mine til sikkerhetskontrollen på starten av oppkjøringen. Det er fortsatt en bitteliten stund igjen, men ønsk meg lykke til!
God morgen alle sammen! Det har vært stille siden Paris-turen gitt, men jeg har faktisk en skikkelig ordentlig godkjent grunn. Laderen til macen har vært ødelagt, og etter at jeg ga opp å ta med meg macen overalt for å låne andres ladere som en annen uteligger, var det bare å si farvel til den. Nå har jeg endelig fått meg en splitter ny fungerende lader - til 649 kroner!!!!!!! Latterlig dyrt for en ledning, men må man så må man...


Slik ser 649 kroner ut.

Jeg skal ærlig innrømme at livet mitt ikke har vært så veldig spennende siden sist. Jeg har jobbet mye. Trent lite. Brukt mye penger. Brukt lite tid på å rydde, osv. osv. Jeg har det helt fint egentlig, men det er ikke så innmari spennende for dere å høre om. Jeg tror det mest interessante som har skjedd er at mamma har kjøpt en kjøttetende plante som jeg kan mate med leverpostei, og dette:

På tide å stå opp 
I dag morges var jeg på min første kjøretime og det gikk faktisk veldig fint. Jeg har gruet meg litt på forhånd, slik jeg ofte gjør før jeg skal gjøre noe for første gang, men det viste seg heldigvis at jeg gruet meg forgjeves. Jeg kjenner allikevel at jeg allerede gleder meg veldig mye til å få lappen og bare bli ferdig med dette styret. Hvorfor gjorde jeg ikke dette for et par år siden i steden for? Hvor deilig hadde det ikke vært å bare kunne sette seg i bilen og kjøre? Jeg skal presse mine barn til å ta lappen med en gang, enten de vil eller ikke. Anyways, nå har jeg i alle fall kommet i gang, og nå er det bare å kjøre på (no pun intended) helt til førerkortet befinner seg mellom mine små hender.

Slik føler jeg meg når jeg er ute og øvelseskjører nå:
Jeg har bestilt flybillettene mine til Paris-turen, det er høst, jeg har penger, jeg har ny jakke, jeg føler at jeg virkelig begynner å finne ut av hva slags studier jeg vil begynne med og hvor jeg vil ta dem, jeg har smartphone igjen, jeg er tidlig ferdig på jobb i morgen, jeg har begynt å få opp treningsformen igjen, jeg skal snart ha min første kjøretime, og det er ikke så lenge til helg heller. Det finnes faktisk ingenting jeg kan komme på å klage på akkurat nå. Livet er utrolig bra for tiden!
Jeg skjønner ikke hvorfor jeg trodde at jeg skulle jobbe tidlig i dag. Jeg hadde i alle fall fått for meg det, men da jeg kom på jobben viste deg seg at jeg ikke skulle være der før om seks timer... Det er så utrolig kult når sånt skjer! Jeg får bare se det fra den lyse siden og tenke på at jeg har mange fritimer foran meg før jeg egentlig skal på jobb. Igjen.

Her prøver jeg så godt som mulig å illustrere hvordan jeg har det akkurat nå:

Anyways, nå skal jeg benytte sjansen til å trene, og etterpå skal jeg ut og ta bilder med Petter. Fred ut!
I går kveld var jeg hos Marie sammen med Petter og Emilie. Kjempe kos! Vi dro også en tur til sentrum og til Thomas og Mimmi, hvor et par stykker fra folkehøgskolen var. Meget hyggelig!

I dag er jeg litt mer her :

Snart får jeg vel stå opp og spise litt. Har jo egentlig tenkt å være flink og trene i dag også...
Da jeg våknet i dag og leste mailen min, ble jeg så glad at jeg hoppet opp med en gang, dro på meg de første klærne jeg fant og spurtet rett ned på senteret. Min nye telefon kom nemlig frem til postkontoret tidlig i dag morges, og det betyr at materialistiske jeg endelig er tilgjengelig og på nett og meget lykkelig igjen. Jeg har ikke fått simkortet mitt ennå, så helt tilgjengelig er jeg ikke, men det nærmer seg med stormskritt! Nå ligger den nye herligheten og koser seg og lader i sofaen, mens jeg bedriver max helgechill med Gossip Girl og kanelboller  
I kveld har Dina og jeg vært i Maridalen og sett et teaterstykke som Kristine og Mads spilte i; For alt vi hadde og alt vi var. Stykket foregikk på en nedlagt militærleir, og hele settingen var utrolig kul. Jeg ble veldig imponert over forseggjorte og stilige kulisser og kostymer, og så var det selvfølgelig veldig gøy å se noe som Kristine og Mads var med i! Creds til dem for å gi meg god og annerledes underholdning på søndagskvelden.
I dag hadde jeg tidligvakt på jobb, noe som er veldig deilig for det betyr at jeg får hele ettermiddagen og kvelden fri. Tiden har blitt brukt på litt handling og øvelseskjøring, før jeg nå skal jeg kose meg hjemme med film og litt godt å spise og drikke. Veldig deilig med en hel kveld forran tven innimellom!
Jeg trives så godt i den nye jobben min! Først og fremst tilbringer jeg arbeidsdagen sammen med veldig hyggelige folk, så vaktene går relativt fort, og i tillegg har vi så mye fint i butikken at det er et under at jeg ikke blir fattig av å bruke så mange timer der. Det er morsomt å jobbe på et sted som har så mye kule ting. I dag kjøpte jeg meg for eksempel to bukser og et par solbriller, men det trengte jeg (litt i alle fall), så det var ok. Jeg har også sett en god del andre ting jeg vil kjøpe, men jeg får ta det etter hvert, eventuelt ønske meg det til jul. Tidligere i dag kjøpte jeg meg dessuten et par nye Nike sko, og en del nye topper. Jeg synes nemlig at høsten er en god tid for å starte litt på nytt og å renske opp rundt seg, enten det er i livet sitt generelt, eller om det er i klesskapet slik jeg holder på med nå. Jeg har fylt en hel søppelsekk med klær som skal til Fretex, ryddet i skapet så det blir mer plass og kjøpt et litt nye ting for å oppdatere høstgarderoben. Forhåpentligvis blir det litt flere innkjøp til helgen, for da reiser jeg til...

 


Mine nye solbriller

 

...Paris! Jeg har aldri vært der før, og nå som Nikolai skal bo der en liten stund, må jeg jo benytte sjansen til å besøke han og ikke minst oppleve den vakre byen. Det blir et par dager med å være skikkelig turist, shoppe litt og å spise masse god mat. Jeg gleder meg!

 

http://2.bp.blogspot.com/-NYQoTeva7pw/UIAImdhP0_I/AAAAAAAAFU0/iLjzSOK1udc/s400/380095_513436612004380_1315113479_n.jpgsaartjethabom | via Tumblr


Au revoir!
Det er trist å si det, men sommeren begynner å ta slutt nå. Det er fortsatt varmt, men man merker at et frisk drag av høst har kommet frem i luften, og jeg tror det er på tide å begynne å nyte de aller siste ordentlige sommerdagene. Ikke at vi ikke har hatt en god sommer i år - har så og si hatt sol og varme hele tiden, så nå synes jeg egentlig at det er på tide med litt høst snart. Jeg synes alltid det er koselig med høst når jeg begynner å bli lei av å gå i shorts og korte kjoler, og nå gleder jeg meg til å krype inn i deilige oversized ullgensere og å pakke meg inn i kjempe lange skjerf.

 

Kanskje jeg faktisk kan fornye høstgarderoben min litt også! Ikke at jeg egentlig trenger det, men jeg hadde faktisk første dag på ny jobb i dag, så da stabler økonomien seg på plass etter hvert og jeg får råd til å unne meg en liten skatt eller to (selv om jeg hovedsaklig skal spare penger fremover). Jeg har fått jobb i en klesbutikk som heter People. Da jeg søkte trodde jeg egentlig at de skulle ha litt kjedeligere klær enn det jeg oppdaget i dag at de faktisk hadde! Butikken fører merker som Riccovero, Tiger of Sweden, InWear, Snö, Bjørn Borg og mange andre, og har utrolig mye flotte klær, smykker og sko! Jeg var på intervju i går, og hadde første arbeidsdag allerede i går, så det gikk veldig fort og det er jeg veldig glad for. Jeg har savnet å ha noe å gjøre... Skal jobbe dagene fremover også nå, og det er jeg veldig glad for. People virker som en butikk jeg kan trives veldig godt med å jobbe i.

 

Helt til slutt legger jeg til noen bilder av hva jeg har drevet med i det siste. Jeg føler ikke at jeg har gjort så mye i sommer, men egentlig har jeg nesten ikke vært hjemme i det hele tatt. Jeg har som jeg har skrevet tidligere vært i Kroatia. I tillegg har jeg vært på roadtrip til vestlandet og på en tidagers ferie i Ystad og Malmø, hvor vi også fikk tid til å besøke Bornholm og København. Fantastisk!

 


I dag har jeg koset meg med en kjempe deilig pannekakefrokost med frisk vannmelon og varme jordbær. Kjempe godt, superenkelt og ikke spesielt usunt så lenge det ikke er mye sukker i pannekakene. Bikinisesongen er tross alt ikke over ennå, og om bare noen uker blir det kanskje en liten togtur nedover i Europa. Innen den tid må jeg være klar for strandliv, så nå må jeg bare kaste meg rundt og komme meg på trening!
Siden sist har jeg gjort det som er aller best å bruke sommerferien sin på, bare slappe av, kose seg og ha det gøy med venner i solen. Gårsdagen gikk (dessverre) i all hovedsak med til å sove siden det ikke ble så mye av det på natten, men nå som folk og fe endelig har kommet hjem fra ferier og jobber og studier osv, har jeg masse morsomme planer fremover! Aller først står trening og World War Z på planen.

 En helg er alt for kort og går alt for fort. Nå sitter jeg allerede på nattoget tilbake til Madla (takk og lov for at NSB alltid er forsinket, hvis ikke hadde jeg ikke rukket det), selv om det bare føles som fem minutter siden jeg landet på Gardermoen på fredag. Jeg trives utrolig godt på KNM HH, det er ikke det, men det er alltid deilig med fri - uansett.

 

I dag hadde vi store planer om å dra til Frognerseteren og ake i Korketrekkeren. Det ble med en lunsj/middag på Frognerseterkaféen før vi måtte ture hjem igjen for å rekke rydding, pakking og tog. Korken får nok heller vente til en annen helg. Nå har jeg hatt en koselig kveld hjemme med hjemmelaget pizza og litt familietid, og om ikke lenge skal jeg forhåpentligvis sove meg hele veien fra Oslo til Stavanger. Satt våken nesten hele veien forrige gang, men jeg krysser fingrene for at det går bra denne gangen.

 

God natt!

 


Ingen blogging i går, men helg er helg og da er det deilig med ordentlig fri og ingenting å tenke på.

 

 

Dagen i går føltes som en liten evighet, og det var egentlig bare bra. Vi startet dagen med en liten shoppingtur, før det bar hjem og videre på en herlig lang kjøretur rundt om kring i hele Oslo. Asiatisk middag i sentrum, en liten tur til Grünerløkka, videre opp på Holmenkollen for å se utover Oslo by night, en tur ut på Bygdøy og Huk for å høre lyden av bølger, lukke øynene og innbille seg strand, sommer og sol før vi avsluttet med et kveldsmåltid på San Leandro ved Bogstadveien. Noen ganger kan jeg faktisk ikke be om mer enn det Oslo har å by på

 

Nå er livet bra! Nesten tusen nye rekrutter har kommet, og vi er ferdige med alle presentasjonene våre. Utrolig deilig. Dessuten er jeg ferdig med morgen-fyfo for denne uken, så det trenger jeg heller ikke å tenke på før mandag kveld igjen. Dessuten har jeg funnet ut at jeg skal se det positive med disse øktene; jeg får trent, og jeg blir mer opplagt på morgenen. Det er kjipt å stå opp halv seks, men det er strengt talt ikke mye lettere å stå opp et par timer senere heller. I tillegg har jeg fått vite at jeg ikke ta midtveistesten i morgen, så jeg kommer til å vente litt med det, slik at jeg kan trene litt mer før den tid. Ikke nok med det, men i forbindelse med morgen-fyfoen har vi fått disse smashing genserne til å trene i. Ikke dårlig.

 

 

Det blir mye treningsprat om dagen, men når man er blakk er det ikke så mye å finne på, og å trene på leiren er i det minste gratis. I tillegg føler jeg at jeg er inne i en veldig god rytme nå, og den vil jeg absolutt ikke miste. Om det var én ting jeg lærte på videregående er det dette: "Det blir mer av det du snakker om, sett ord på drømmene dine," så jeg får vel bare blogge og prate om trening, så håper jeg at jeg vil fortsette å være flink. Bortsett fra de to travleste innrykksdagene har jeg trent hver eneste dag etter at jeg kom tilbake fra ferien, og i dag har jeg til og med hatt to økter! Nå vurderer jeg frem og tilbake om jeg skal åpne SATS-medlemsskapet mitt, for jeg savner de morsomme gruppetimene der. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å gjøre det, men i og med at jeg har vært flink til å trene på nyåret kan jeg kanskje gi det som en sunn og fin gave til meg selv?

 

Med andre ord smiler verden til meg for tiden, og nå har jeg kun arbeid igjen på kontoret og et lite møte eller to i morgen, før jeg kan sette meg på flyet hjem til Oslo med god samvittighet etter tjenesten.


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011Kategorier


· Blogg · Daglig liv · Foto · Inspo · Interiør · Kunst · London · Militæret · Mote, klær og skjønnhet · Outfits · Reise · SalgsbloggSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits