Forsiden Om Silje Kontakt Inspirasjon London KategorierGod morgen alle sammen! Jeg har allerede trent i dag, og nå har jeg bare to arbeidsdager igjen før en liten helg lørdag kveld og søndag. Det går helt fint egentlig, det er ganske greit å jobbe, men det er alltid deilig med fri. Nå skal jeg bounce til t-banen! Btw, for å se flere av disse kule bildene som Petter har tatt, må dere klikke her!


Når jeg redigerer bildene mine bruker jeg veldig ofte actions. Det betyr kort fortalt at man laster ned en ferdig "pakke" slik at du bare kan trykke på en knapp og bildet ditt blir ferdigredigert. Veldig enkelt og lettvint, og det blir ofte veldig bra! Nå har jeg gått gjennom en del gamle bilder, og jeg har kommet over mange hvor jeg liker redigeringen veldig godt. Jeg vet at jeg brukte en eller flere forskjellige actions på dem, men jeg finner dem ikke igjen... Derfor lurer jeg på: Er det noen som kjenner igjen disse og vet hva de heter/hvem som har laget dem, eller vet om noen som likner? Jeg har ikke ord for hvor glad jeg blir hvis noen faktisk vet dette!

Her er noen av bildene hvor jeg har brukt dem:
I dag har Petter tatt høstbilder av meg, her er noen av dem. Flere kan dere se på www.fotopetter.no!

// The Classy Issue // The Gifts of Life // Amazing-Reality //
Det er rolig søndagsstemning på leir i dag, så nå ligger jeg og slapper av og ser gjennom bildene mine fra de siste årene, før jeg skal gå og trene. Her er noen av mine favoritter:

 Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til sommeren.
Nå sitter jeg i velferden og har tatt en liten kaffepause fra jobbingen, og ser på bilder fra tidligere ferier og drømmer meg bort. Det er koselig med jul, men resten av vinteren er det egentlig ikke så farlig med. Nå er jeg klar for varme, sol, bading, festival, hytteturer, utepils, roadtrip og pikniker. Egentlig kan jeg gjerne hoppe over et par måneder og starte rett på april - mai. Drit i vinter og snø og is, trenger ikke mer av det nå uansett! Her på Madla er det i det minste bar bakke og mye mildere enn i Oslo - et skritt nærmere vår og varme.
 

Foto: fotopetter.noEt par av bildene Petter tok av meg for noen dager siden, så creds til han for det!
Ett av bildene Petter tok av meg på shooten på mandag kom på 1. plass på en fotokonkurranse her på skolen - superkult! Her er bildet:
Pcen min har vært verdens tregeste i dag, så jeg har ikke fått redigert dem noe særlig, men her er hvert fall en liten smakebit fra fotoshooten jeg hadde med Petter for noen dager siden: 


Hallo alle sammen!

Langhelgen er i gang, så vi har fri i dag. Deilig! Jeg startet dagen med en tur rundt Kleppelunden. Riktig nok i grått og kjedelig vær, men det var utrolig deilig å våkne opp med litt frisk luft og bare meg og musikken i ørene. Etter middag ble det litt leking i fotostudio. Jeg trengte en del bilder av meg selv (dette skriver jeg kanskje mer om senere), så Petter var så snill å være fotograf. Slik ble resultatet:
Foto: Petter Knutsen


Canon 550D
Tenk deg hvilken byrde som vil løftes fra ditt hjerte
og tenk deg hvilken byrde som vil løfte seg fra mittDitt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011Kategorier


· Blogg · Daglig liv · Foto · Inspo · Interiør · Kunst · London · Militæret · Mote, klær og skjønnhet · Outfits · Reise · SalgsbloggSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits