Forsiden Om Silje Kontakt Inspirasjon London Kategorier

God morgen! 

Nå har jeg akkurat forsikret meg om at en bachelor i Fashion Marketing på London College of Fashion faktisk blir støttet av Lånekassen. Heldigvis, for dette blir dyrt! Jeg sitter nå og prøver å få litt oversikt over forskjellige bomuligheter i London. Det jeg helst vil det første året er å bo i halls med tanke på det sosiale, bo på enerom, ha eget bad og at det ikke skal være for lang reisevei til skolen. Det eneste problemet er at skolen og hallsene som hører til den, er så dyrt at jeg egentlig burde valgt det aller billigste boalternativet som er dobbeltrom på et sted som ligger relativt langt unna skolen. Jeg kjenner at her er det behov for rådføring med pappa. Jeg trenger noen som kan fortelle meg at det er fornuftig å ikke velge det billigste alternativet.


I dag hadde jeg telefonintervjuet mitt med London College of Fashion. For det første hadde jeg aldri trodd at jeg skulle komme inn, og for det andre hadde jeg aldri trodd at jeg skulle få svar i dag. Da hun sa at vi var ferdig med intervjuet tidligere i dag forberedte jeg meg på å spørre om hvor lang tid det ville ta før jeg ville høre fra dem, men før jeg rakk å si noe som helst sa hun at hun var glad for å fortelle med at jeg hadde fått plass! Jeg klarte ikke å få ut noe annet enn "WHAT" og så begynte jeg å gråte, haha. Stakkars damen fikk sikkert inntrykk av meg som en nevrotisk og ustabil liten jente fra Norge. Nå er det bare å vente på bekreftelse i posten, og så kan jeg begynne å sende avgårde søknad til lånekassen og å finne ut hvordan jeg skal bo der.

Så, hva spurte hun om? 

Jeg skrev jo her tidligere at jeg ikke følte at jeg fikk forberedt meg så godt, og det fant jeg fort ut at jeg hadde hatt helt rett i da hun begynte å spørre. Først og fremst var hun overbevist om at jeg hadde søkt feil studie, og at jeg burde søkt noe mer design- eller managementrettet, så først måtte jeg overbevise henne om at jeg hadde forstått hva slags studie jeg faktisk hadde søkt på. 

Videre ville hun at jeg skulle komme med et eksempel på et firma innen mote jeg mente hadde en god markedsføringsstrategi, og hvorfor. Og etterpå ville hun høre et eksempel på et firma jeg mente burde forbedre sin markedsføringsstrategi, og hvordan jeg ville gjort det hvis jeg hadde blitt satt til jobben. Slike spørsmål var jeg ikke forberedt på i det hele tatt, men jeg klarte tydeligvis å redde meg inn, for hun sa at jeg kom med gode og interessante svar. Hun kom med en del slike spørsmål om marketing, og en del om meg. Ikke så mye om mote egentlig.

I hele dag har jeg vært kjempe glad og bare svevet rundt på en stor rosa sky. 29. september er skolestart, så nå kan jeg bare lene meg tilbake og glede meg!
Jeg prøver å forberede meg så godt jeg kan til telefonintervjuet med London College of Fashion på onsdag, men det er virkelig en oppgave som er lettere sagt enn gjort. Hele internett er runnet etter at jeg har prøvd å finne gode tips til tilsvarende intervjusituasjoner. Det kommer opp så utrolig mye forskjellig, som enkle og ganske selvsagte ting som å fortelle hvorfor man søker som man gjør osv, til helt fjerne spørsmål om hva som er yndlingsboken din, hva du spiser på fredagskvelden osv. For å ha noen som helst mulighet til å komme meg gjennom intervjuet med verdigheten i behold, har jeg bestemt meg for å fokusere på å lese masse om skolen, studiet, fagområdet og fashion industry generelt, samt å sette opp noen punkter om meg selv i tilfelle jeg skulle gå helt i stå.

Jeg er selvfølgelig glad for at jeg har kommet videre til intervju, men jeg er frustrert over at det er så utrolig mye å forberede seg til, og ikke minst at jeg har fått så lite tid. Leste om andre som hadde fått 3-4 uker til å forberede intervjuet, mens jeg får seks dager..? Kan dere være så snill å krysse alle legemsdeler for meg på onsdag? Og ikke minst gi meg noen tips hvis noen av dere har vært i liknende intervjusituasjoner tidligere. London College of Fashion er virkelig top notch, her er det snakk om University of the Arts London, samme universitet som Central St. Martins ligger under! Jeg vil, jeg vil, jeg vil så veldig veldig gjerne...

Utenom å fortdype meg i moteverden og Fashion Marketing har jeg i dag vært på jobb, trent (endelig klart å komme i gang med trening igjen - igjen! Det er så deilig) og spist denne superdeilige laksesalaten. Kjempe enkelt og kjempe godt:

Stekt laks
Fersk spinat
Agurk
Tomat
Paprika
Fetaost
Valnøtter

Nam nam. 
Sett bort i fra at jeg har vært sengeliggende i to dager denne uken, er livet faktisk utrolig bra om dagen! Ikke bare har jeg fått lappen (!!!), men jeg har også fått svar på fire av fem søknader til studier i London! Jeg har kommet inn på de tre valgene jeg satt opp på Kingston, Middlesex har jeg ikke fått svar av, og best av alt; i dag fikk jeg mail fra University of the Arts om at jeg er videre til intervjurunde! På førstkommende onsdag skal jeg ha telefonintervju med dem, så nå er det bare å lese masse om colleget og studiet og forberede meg så godt jeg bare kan. Herregud, jeg er så spent. For all del, jeg blir kjempe fornøyd selv om jeg skulle havne på andrevalget mitt på Kingston, men det hadde virkelig vært top notch å komme inn på Fashion Marketing på London College of Fashion. Dere må bare krysse fingre og tær for meg, for jeg har så utrolig lyst til dette. 
Jeg er så glad, for i dag fikk jeg endelig klarsignal fra veilederen min fra Across the Pond til å sende inn studiesøknaden min! Eller... Det vil si nesten klarsignal. Det var et par små ting jeg måtte endre på, som jeg nå har gjort, så nå håper jeg hun får sett gjennom en siste gang i morgen slik at jeg kan sende den avgårde. Nå har jeg bare så innmari lyst til å bli ferdig med dette styret, og endelig få vite hva jeg skal gjøre i årene som kommer, og ikke minst hvor jeg skal være. Det er så spennende, og siden jeg faktisk ikke har noen sjangse til å klare å sove ennå, sitter jeg heller og drømmer meg bort på Tumblr

larchh:
No matter where you are, you?re always a bit on your own, always an outsider.London ♥ | via TumblrTake me please
london city | TumblrUntitled

 

 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011Kategorier


· Blogg · Daglig liv · Foto · Inspo · Interiør · Kunst · London · Militæret · Mote, klær og skjønnhet · Outfits · Reise · SalgsbloggSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits