Forsiden Om Silje Kontakt Inspirasjon London Kategorier

Hvor deilig livet er når det er sol! Jeg våkner før vekkerklokken ringer av at det er lyst på rommet, og jeg har så mye mer energi enn når det er mørkt og dårlig vær. Helt fantastisk!

I helgen var jeg i København og besøkte Christine. Jeg har virkelig savnet å reise litt utenfor Norge, og selvom dette bare var en helgetur til Køben var det utrolig deilig å komme seg litt ut av landet igjen. Har tross alt ikke vært på noen ordentlig utenlandstur siden jeg var i Paris i høst. Det var sol og varmt og deilig hele helgen. Vi feiret bursdagen til Christine, spiste masse deilig mat og bare koset oss. Det ble ikke alt for mye shopping, men vi kom over en butikk som het Moss Copenhagen med utrolig fine klær som faktisk var veldig billige! Anbefales virkelig å ta seg en tur dit hvis man er i byen. Jeg klarte selvfølgelig å glemme kameraet igjen hjemme, men jeg tok i det minste et par bilder med mobilen.Nå sitter jeg på flybussen til Gardermoen og gleder meg til å tilbringe helgen i Paris. Det skal bli så kos! Godt selskap, god mat og en vakker by blir perfekt nå. Jeg lover å ta noen fine bilder som jeg kan legge ut her når jeg kommer hjem. Frem til den tid; god helg!
Som jeg har skrevet tidligere skal jeg besøke Nikolai i helgen, og gjett hva jeg har bestilt billetter til? Moulin Rouge! På søndag kveld skal vi se et show som heter Féerie, og jeg gleder meg så mye. Egentlig er en kveld der en perfekt date - han får full frontal nudity og jeg får også ha det morsomt! Billettene var ikke superbillige, men heller ikke så dyre at det ikke er verdt det. Det er tross alt Moulin Rouge. På ekte ♥ Dessuten ligger det veldig nærme der Nikolai bor, så det skulle bare mangle at vi tok oss en tur dit.

http://www.moulinrouge.fr/wp-content/uploads/2013/07/01_feerie-LES-PIRATES-B-02.jpg

http://images.cdn.fotopedia.com/e4-OQXo_noA-hVRJy1kPyk8-ifill_1024x768.jpg
Om under to uker reiser jeg til Paris - igjen! Jeg må jo benytte sjansen nå som Nikolai er der og jeg får bodd hos han, så derfor blir det en helgetur til før han kommer hjem. Jeg gleder meg kjempe mye både til å være med han og ikke minst å se mer av Paris. Denne gangen får jeg dessuten en ekstra dag og dermed tid til å oppleve og se bittelitt mer. Det blir så bra, og jeg kan nesten ikke vente til avreise fredag 11.oktober!

Vi planlegger å gå ned i katakombene, og å se et show på Moulin Rouge som ligger rett ved leiligheten til Nikko. Dessuten har jeg veldig lyst til å se Notre Dame inni, for det fikk vi ikke tid til forrige gang. Hvis noen av dere har gode forslag til morsome ting å gjøre eller se i Paris, gode restauranter, fine deler av byen, eller liknende, blir jeg kjempe glad hvis dere vil dele det med meg!
Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en herlig helg i Frankrike. Sammen med Nikolai har jeg fått oppleve litt av det fantastiske Paris har å by på; Eiffeltårnet, nydelige Sacré Coeur, Quartier Latin, Notre Dame og ikke minst spist masse god mat. Dagene har vært kjempe bra, og tiden har dessverre gått alt for fort. Nå er det bare å glede seg til neste tur jeg tar nedover.

 


Glamping is short for glamorous camping. It's a way to experience the splendor of the outdoors without forgoing the creature comforts you can't live without. Whether in a tent, yurt, airstream or treehouse, it's camping on a grand scale.

 


http://www.travelettes.net/wp-content/uploads/2011/10/ketchup.jpghttp://www.luxuryvacationsource.com/wp-content/uploads/2011/06/Glamping_2.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-Lnuk7UEcq3o/T1vWKghptMI/AAAAAAACHM8/Hkq4Yc3CLMQ/s1600/glamping%2Bhero1.jpghttp://www.glampingholiday.co.uk/admin/cms/slideshow_upload_pic/1.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5zf07TrvQ1qzzsdjo1_r1_1280.jpg
Tumblr_m14owixqqb1qdn0c1o1_500_largeBlogger-image--1256407103_large
Tumblr_m5yzshovoe1qihsoso1_500_large556740_382110915183671_394679044_n_largehttp://thebesttraveldestinations.com/wp-content/uploads/2012/02/Sky_Lantern_Festival_Taiwan_01.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b9/Festival_des_Artefacts_-_crowd.jpg
Jeg trodde jeg skulle få blogget masse fra ferien min, men der tok jeg feil! Heldigvis har den vært så bra at jeg ikke har giddet å ta meg tid til å gjøre det. Vi har bla.a. vært på elvesafari, vannscooter-tur, i Singapore Zoo, på fishfarm, i batcaves, jeg har dykket med haier, og sist men ikke minst har jeg slappet av. I tillegg til mange andre morsomme ting.

Nå er det bare tilbake til livet på Jæren i to uker, før vi drar videre til Sør-Afrika. Jeg gleder meg!

Bildeopplasteren er litt klikkers, så får ikke lagt ut så mange, men her er i hvertfall noen:

I morgen er det bare en uke til vi drar til Singapore, og jeg gleder meg helt sykelig mye! Nå er alle hoteller og flybilletter og alt bestilt, så nå er det egentlig bare å pakke og dra.

Jeg tenkte å legge ut noen bilder av stedene hvor jeg skal tilbringe vinterferien min, slik at dere kan bruke et øyeblikk på å gremme dere av misunnelse:

Vær så god!

I dag skal jeg foresten på Kaizers-konsert på Folken, så for det kan dere jo gremme dere ennå litt mer.

Ellers kan jeg fortelle at panikken for neste år er borte. Jeg har bestemt meg for å dra i militæret. Hvis det suger megaballe kan jeg jo bare reise hjem igjen, og i det minste vite at jeg har prøvd. Derfor driver jeg nå og trener for å ikke være i tidenes dårligste form når jeg skal dit. Den siste uken har jeg faktisk vært flink og trent hver dag, men armstyrken strekker fortsatt bare til til et par pushups. Bare vent, om noen måneder må jeg kjøpe nye gensere fordi armene mine er blitt for store!
Forrige uke var vi i København med interiørklassen. Vi besøkte mange forskjellige interiørbutikker, en del utstillinger og fikk omvisning på en skole som hadde et veldig langt navn jeg ikke husker. Det var hvert fall en veldig kreativ og kul designskole, som jeg gjerne kunne gått på. Jeg kjøpte ikke så veldig mye spennende, men det ble en del shopping og billig drikke også, så nå, etter en skikkelig halloween-feiring på lørdag tror jeg kortet er ganske tomt...
Om litt under fire måneder skal jeg til Singapore med familien, for å besøke verdens beste søster som studerer der. Etter å ha vært en uke der, skal vi dra videre til et annet sted, muligens til Bohol i Filippinene. Jeg gleder meg! Akkurat nå sitter jeg med skikkelig sommerfugler i magen og kikker på ting å gjøre, bilder og hoteller og drømmer meg bort på Tripadvisor.

New Asia Bar

Alona Palm Beach

Men først skal jeg til København med interiørklassen neste uke, og det blir også utrolig gøy! Shopping, festing og masse besøk på forskjellige interiørsteder, museer, osv. Jeg gleder meg!
Hjemme fra utenlandsferie. Jeg har vært på hyttetur i Torsby aka Verdens Navle, i Sverige.

I går kom jeg hjem fra hyttetur med Petter og Sabina. Jaktlaget, med andre ord. Vi var noen dager på en enorm hytte i Lillehammer som heter Moravia. Sykt sted hvor det tidligere bodde en sekt - skummelt! Har lånt noen bilder av Petter:


Måtte selvfølgelig stoppe på Espa for å kjøpe boller!


Så kom vi frem til hytta og måtte ringe mammaene våre fordi det var så skummelt, før vi lekte lutefisk:


Da vi var ferdige med å leke, brukte vi resten av hytteturen på vannpipe, øl, mat og rev:
Så danset vi på bordet...

...og i sofaen:


Før vi poset, og dro hjem.
Herregud, nå er jeg hjemme igen. Plutselig sitter jeg foran dataen min i Oslo etter en måned i Hellas. For en tur det har vært, og så mye vi har opplevd. Ubeskrivelig!

Desverre ble mitt kamera borte (stjålet?) underveis, så før jeg får hentet bildene som de andre jentene har tatt, kan jeg bare stjele noen som ligger ute på Face. Jeg lover å komme med flere oppdateringer senere, men nå er jeg fult opptatt med å pakke ut.

Håper dere har hatt en like bra sommerferie hittil som det jeg har hatt!


I kø for å komme inn på Cavo Paradiso


I et Australsk bryllup i gamlebyen på Naxos

Jeg gleder meg til å legge ut flere bilder, og fortelle mer om hva vi har gjort!

Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011Kategorier


· Blogg · Daglig liv · Foto · Inspo · Interiør · Kunst · London · Militæret · Mote, klær og skjønnhet · Outfits · Reise · SalgsbloggSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits